Etiketter

Stryka-på-etiketter

Nedan finns information om mina stryka-på etiketter. Mer information om hur du beställer kommer!534196_273015629462871_2051651756_n

Stryka-på etiketter!

Nu har jag räknat lite på vad stryka-på lapparna skulle kosta. För att hålla nere priset får jag dra ner storleken lite i förhållande till vad ni såg på fotot att jag hade i klänningen jag sytt.

Följande gäller:

Stryka-på-etikett bas:

Leverereras på ark om 24 st

Cirkelns diameter är 42mm, klipp någon mm utanför

På varje lapp finns storlekl, tvättråd och namnrad. (tvättråden avser de ni såg på fotot, vill ni ha något annat så tillkommer en liten kostnad/ark)

Det går att få flera olika storlekar inom ett ark, men då tillkommer en avgift på 5:-

säljes som hela eller halva ark.

60:-/ark (styckpris /etikett 2,50:-)

Stryka-på-etikett logga:

Leverereras på ark om 24 st

Cirkelns diameter är 42mm, klipp någon mm utanför

På varje lapp finns stl, tvättråd och namnrad.och din egen logga (tvättråden avser de ni såg på fotot, vill ni ha något annat så tillkommer en liten kostnad/ark)

Priset avser att jag får loggan via mail i ett filformat vi är eniga om, att den är i de färger den ska skrivas ut i, samt i rektangulärt format. (Har du annat format på din logga så får vi dikutera pris)

Det går att få flera olika storlekar inom ett ark, men då tillkommer en avgift på 5:-

Säljes endast som hela ark

80:-/ark (styckpris/etikett ca 3,33:-)

Stryka-på-etikett mini:

Vid intresse kan jag tänka mig att arbeta fram en etikett med endast 2 delar av 3 av innehållet i bas-etiketten. (De 3 delarna jag syftar på är: storlek, tvättråd och namnrad) Detta innebär en något mindre etikett och den skulle följaktligen också bli billigare i styckpris.

Med etiketterna följer en instruktion om hur trycket strykes fast.

Obs!

  • Trycket är inte strykbart.
  • Trycket är avsett för vita eller ljusa tyger, jag har inte undersökt möjligheterna till att skapa tryck för mörka tyger, men får kolla upp detta om så önskas.

Portokostnad tillkommer.

Betalning till bankgiro

%d bloggare gillar detta: